OM STUDIOET

Velkommen
til
fotostudioet
hvor
kreativitet og profesjonalitet
går
hånd i hånd!

Rouge et Noir er et koselig studio hvor humoren sitter lett, hvor du kan få dine spesielle øyeblikk foreviget i en profesjonell dog avslappet atmosfære.
Vi oppmuntrer kunden til å bidra i den kreative prosessen med å få det perfekte bildet.

Ved å bruke toppmoderne foto-utstyr, som tillater at vi til enhver tid er mobile. Så kan vi ta bilder av dine spesielle øyeblikk hvor som helst i Bergen og omliggende områder.

Om meg: Foto har vært min hobby og lidenskap de siste 12 årene – og i de siste 5 årene har jeg jobbet profesjonelt med små bedrifter, samt mennesker fra Norge og store deler av Europa.

Fotostudioet er tidvis mitt andre hjem, noe som tillater meg å jobbe i et velkjent miljø og det er enklere å utnytte foto-utstyr, samt lys-setting til det absolutte maksimum.
Også det å jobbe uavhengig tillater meg å levere et ferdig produkt med høy kvalitet til en rimelig pris.

Hvordan det fungerer:
Etter du har booket avtale hos meg, diskuterer vi ideer og ønsker for selve fotoshooten – her kan du dele dine egne ideer og sammen velger vi de beste alternativene (klær/kostymer, tilbehør, sminke etc.) for å få en best mulig fotoshoot – både profesjonelt og minnerikt. 

Fotostudioet ligger på Minde – utenfor Bergen sentrum i Kanalveien 107 (rett ved Staples). Sentralt beliggende både i forhold til buss og bybane.